Sangria ahogy még sosem ittad

A Lolea sangria egy népszerű spanyol ital, mely az utóbbi években világszerte hódított. A sangria, amely Spanyolországból származik, egy gyümölcsökkel gazdagított borital, ami különösen nyári hónapokban kedvelt frissítő. A Lolea márka modern csavart adott ennek a hagyományos italnak, amelynek eredményeképpen egyedülálló és ízletes sangriák születtek, melyek készen állnak a fogyasztásra.

lolea-sangria-frizzante-075.jpg

Története

A Lolea sangria története Spanyolország gazdag borászati hagyományaira épül. A sangria hagyománya évszázadokra nyúlik vissza, amikor a spanyolok elkezdtek gyümölcsöt adni a borukhoz, hogy javítsák annak ízét és frissességét. A Lolea csapata ezt a hagyományt ötvözte modern borászati technikákkal, hogy létrehozzák saját, egyedi sangriájukat.

A Lolea Sangria Jellemzői

A Lolea sangria két fő változatban kapható: vörösbor és fehérbor alapú. Mindkét típus jellemzően frissítő gyümölcsdarabokkal, mint például citrusokkal, bogyós gyümölcsökkel és más szezonális gyümölcsökkel van gazdagítva. Az italokat természetes aromákkal és egy kis szénsavval is dúsítják, ami még frissítőbbé teszi őket.

  • Lolea No.1: Ez a vörösbor alapú sangria, amelyet száraz vörösbor, citromlé, narancslé és egy kevés fahéj keveréke jellemez. Tökéletes választás azok számára, akik egy kiegyensúlyozott, gyümölcsös és enyhén fűszeres ízvilágot keresnek.

  • Lolea No.2: A fehérbor alapú változat, ami frissebb és könnyedebb ízvilágot kínál, jellemzően citrusos jegyekkel és egy kis vaníliával kiegészítve.

Fogyasztása

A Lolea sangriát jéggel teli pohárban ajánlják szervírozni, friss gyümölcsdarabokkal díszítve. Ideális társasági ital, tökéletes kiegészítője lehet a baráti összejöveteleknek, kerti partiknak vagy akár egy nyugodt esti beszélgetésnek is.

Elérhetősége

A Lolea sangriát ma már világszerte megtalálhatják a fogyasztók, nemcsak Spanyolországban, hanem számos nemzetközi piacon is. Különleges csomagolása és egyedi ízvilága miatt gyakran választják ajándékként is.

https://premiumgin.hu/termek/lolea-sangria-frizzante-075-l/

 

A Lolea sangria modern fordulatot ad a hagyományos spanyol sangria receptnek, így egy különleges és ízletes italt kínál, amely tökéletes kiegészítője lehet bármely különleges alkalomnak vagy egyszerűen egy kellemes estének.

Már kapható hazánkban is: 

ke_pernyo_foto_2024-02-04_16_29_02.png