Mediterrán Tészta Saláta
Hozzávalók 4 adaghoz
400 gramm Di Martino tészta Orzo
300 dekagramm cseresznyeparadicsom
180 gramm tonhal (lecsepegtetve és filézve)
80 gramm zöld olajbogyó
kukorica ízlés szerint
friss bazsalikom ízlés szerint
EVO olaj ízlés szerint
Főzési útmutató:
Főzzük a tésztát a dobozon található utasítás szerint, amíg kész nem lesz.
Szűrjük le, öblítsük le hideg víz alatt, és tegyük egy nagy salátástálba. Keverjük össze az EVO olajjal, hogy ne ragadjanak össze.
Negyedeljük fel a cseresznyeparadicsomokat és szeleteljük félbe az olajbogyókat. Adja a bazsalikomleveleket, a kukoricát és a tonhalat a tésztához. Óvatosan keverje össze, hogy minden összekeveredjen
Öntse le az EVO olajjal, és óvatosan forgassa össze. Tálalásig fedje le és tegye hűtőbe.
Az olasz séf szerint:
A kis friss mozzarellagolyók krémesebbé és gazdagabbá teszik az ízeket. A reszelt parmezán sajt a tökéletes befejezés, igazán finom!