Di Martino Tészta különlegességei

A Di Martino tészta – egyszerűen a legjobb


ke_pernyo_foto_2023-04-27_20_31_48.png

Mitől különleges a Di Martino tészta

• Hegyi forrásvízzel készül
• 100% kizárólag Olaszországban megtermelt, magas minőségű olasz búzából szintén olasz malmokban őrölt liszt felhasználásával
• Gragnanoban, Nápolyban születik, a tészta fővárosában
• Hagyományos bronz tárcsákon formázzák, amely különlegessé és porózussá teszi a tészta felületét, így sokkal több szószt képes magába szívni, és főzés közben elbűvölő, intenzív búza illata van
• Alacsony hőmérsékleten szárítják, lassan tradicionális eljárással, így a tészta főzés után nem esik szét
• 14% a fehérjetartalom- ez 30% magasabb, mint az átlagos tésztafajták esetében
• 40%-al ellenállóbb a főzés során és nagyon könnyen emészthető
• Több , mint 100 év tapasztalat és tradíció a tésztagyártás élvonalában


Dolce&Gabbana tervezte a “special edition” csomagokat, amelyeket megvásárolhatsz
ezen az oldalon .Így kijelenthetjük: a világ legszebben becsomagolt tésztája,
amely az olasz minőséget és családi tradíciót ünnepli, a színekkel, szimbólumokkal
és Olaszország Ikonikus műemlékeivel.