A legjobb Libanoni és Marokkói ételek

Jouri Budapesten, ahol a Levante ínycsiklandó ízei és a magyar főváros magával ragadó varázsa találkozik. Budapest szívében található éttermünkben hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy egy felejthetetlen gasztronómiai utazást kínálunk, amely zökkenőmentesen egyesíti a kultúrákat és ízlelőbimbókat csábít.

A Jouriban a mi buzgalmunk abban rejlik, hogy a libanoni konyha autentikus esszenciáját a város lüktetésében ragadjuk meg. Étlapunkon a régi receptek kiváló fúzióját mutatjuk be, melyeket kortárs csavarokkal ötvözünk, és aprólékosan összeállítottuk, hogy mind az igényes ínyenceket, mind a kalandvágyó vendégeket elkápráztassuk. Az aromás tagináinktól kezdve a pazar mezze-készletekig minden egyes étel a kiválóság és az ízlés iránti rendíthetetlen elkötelezettségünket testesíti meg.

new_food_menu_i5nstagram_post_1.png

Éttermünk a puszta étkezési kalandozáson túl az örökség, a melegség és a minden pillanat megízlelésének finomsága ünnepét testesíti meg. Vendégszerető hangulatunk arra hívja Önt, hogy összegyűljön barátaival és családjával, és elinduljon egy kulináris utazáson, amely a levantei gazdagságot tükrözi.

jouri-polyak-attila-060_exact1980w-1920x1280.jpg

A Jouri Budapestben elkötelezettek vagyunk egy olyan barátságos környezet kialakítása iránt, ahol minden vendég a nagy családunk szerves részévé válik. Csapatunk elkötelezett a figyelmes kiszolgálás iránt, biztosítva, hogy az étkezési élménye ne csak élvezetes legyen, hanem be is maradjon az emlékeiben.

Akár egy meghitt randevúra vágyik kettesben, akár egy vibráló ünneplésre szeretteivel, meghívjuk a Jouri Budapestet meghatározó élénk ízek és szokások felfedezésére. Csatlakozzon hozzánk egy olyan kulináris expedícióra, amely a gasztronómia iránti közös szenvedélyen keresztül egyesíti a kultúrákat.

Kóstolja meg a Levante esszenciáját, merüljön el Budapest szellemében, és teremtsen maradandó pillanatokat a Jouriban.

421831329_225504453963354_7435132390210987068_n.jpg