Ludvig Dániel – Vörös, fehér, arany című kamaratárlata

ludvigdcats40x40ov-scaled.jpg

 

Kamaratárlatok és borkóstolók – egy élmény, ami összehozza az embereket

A Vándorfény Galéria már régóta ismert arról, hogy bensőséges hangulatú, kisebb volumenű kamaratárlatokat szervez, ahol a látogatók közvetlen kapcsolatba kerülhetnek az alkotásokkal és az alkotókkal. A tárlatok megnyitói mindig személyes, baráti hangulatban zajlanak, így ideálisak azok számára, akik szeretik kötetlen légkörben élvezni a művészetet. Ebben a szezonban három délután is lehetőség nyílik részt venni ezeken az eseményeken, ahol a művészeti élmények mellé izgalmas borkóstolók is társulnak.

Ingyenes részvétel, de regisztrációhoz kötött :https://vandorfeny.hu/hu/galeriapentek/

Bár a kiállítások és a borkóstolók látogatása ingyenes, fontos, hogy előzetesen regisztráljunk, hiszen a helyek száma korlátozott. Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy mindenki kényelmesen élvezhesse az eseményt, és közvetlen kapcsolatba léphessen az alkotásokkal, illetve a borokkal. A rendezvények minden érdeklődő számára nyitottak, így bátran hozza el párját, családját és barátait is, hogy együtt fedezzék fel a kortárs művészet és a magyar borok világát.

ludvigdlaplage80x100ov783-scaled.jpg

Az első esemény – Ludvig Dániel kamaratárlata és a Strommer Pincészet bemutatkozása

A Vándorfény Galéria őszi kamaratárlat-sorozatának első állomása 2024. október 18-án, pénteken kerül megrendezésre. Ezen a délutánon Ludvig Dániel "Vörös, fehér, arany" című kiállítása nyílik meg, amely különleges színekkel és formákkal varázsolja el a látogatókat. A kiállításon megjelenő művek sajátos látásmódot tükröznek, amely Ludvig Dániel egyedi stílusának ismerője számára is izgalmas felfedezéseket tartogat.

ludvigdnegymacska80x80ov.jpg

A tárlat mellett a Strommer Pincészet is bemutatkozik, amely Pécselyről, a Balaton-felvidék egyik kiemelkedő borvidékéről érkezik. A látogatók lehetőséget kapnak arra, hogy megismerkedjenek a pincészet különleges boraival, amelyek tökéletes kísérői lesznek az este művészeti élményeinek.

Időpont és helyszín

Az esemény 2024. október 18-án, pénteken, 17:00 órakor veszi kezdetét. A helyszín a Vándorfény Galéria, amely Budapest szívében, a Kossuth Lajos utca 3. szám alatt található. A galéria könnyen megközelíthető, így akár munka után is kényelmesen elérhető minden érdeklődő számára.

A kamaratárlat és borkóstoló tökéletes program lehet akár egy péntek délutáni kikapcsolódásra is. A látogatók nemcsak vizuális élményekkel gazdagodnak, hanem egy különleges gasztronómiai utazás részeseivé is válnak.

A Vándorfény Galéria küldetése – Művészet és közösségépítés

A Vándorfény Galéria nem csupán egy kiállítótér, hanem egy olyan közösségi tér is, amely a művészeten keresztül kapcsolja össze az embereket. A galéria alapítói hisznek abban, hogy a művészet nemcsak esztétikai élmény, hanem lehetőség arra is, hogy az emberek új perspektívákat fedezzenek fel és mélyebb kapcsolatba kerüljenek saját érzéseikkel és gondolataikkal.

Ezért is fontos, hogy a kamaratárlatok és borkóstolók olyan események, ahol a látogatók nem csupán passzív szemlélőként vesznek részt, hanem aktívan részt is vállalhatnak az élményben. A művészek és a borászok jelenléte lehetőséget ad arra, hogy közvetlenül megismerkedjünk az alkotói folyamatokkal és a borászat világával.

A következő eseményekre való felkészülés

Aki nem tud részt venni a 2024. október 18-i eseményen, ne csüggedjen, hiszen a Vándorfény Galéria további izgalmas programokat is kínál az őszi szezonban. Érdemes követni a galéria hivatalos oldalát és közösségi média csatornáit, ahol rendszeresen friss információk találhatók a közelgő kiállításokról és rendezvényekről.

ludvigdkutyaaranykontosben30x50ov-scaled.jpg

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért szükséges a regisztráció az eseményekre?
A helyszín befogadóképessége korlátozott, és a látogatók kényelme érdekében előzetes regisztrációra van szükség.

Mennyibe kerül a részvétel a kamaratárlatokon és borkóstolókon?
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Milyen borokkal találkozhatok a borkóstolókon?
A borkóstolók alkalmával különböző magyar borászatok mutatják be boraikat, minden alkalommal egy-egy neves pincészet különlegességeit kóstolhatják meg a vendégek.